A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
Vendégkönyv archívum 2017

Vendégkönyv archívum 2017

Bejegyzések 2017


Tisztelettel és szeretettel köszönöm orvosnak, ápolónak és mindenkinek, aki édesanyám, Bakos Miklósné jóllétét bármilyen formában segítette, ápolta, gondozta, etette, szerette, vagy csak mosolygott rá.

Minden elismerésem az Önök munkája iránt! Lelkiismeretességük, emberségük, odaadásuk és kedvességük mindig megható volt számomra. Nagyon KÖSZÖNÖM!

2017. február 4.
Szabóné Bak Judit

Édesapánkat Varga Istvánt kezelték az osztályon. Súlyos beteg volt, végső stádiumú tüdőrákos. Súlyos betegsége ellenére az állapotához képest végig jól érezte magát, testileg – lelkileg viszonylag jó állapotban volt. Soha sem panaszkodott fájdalomra, jól evett, néha sétálni is volt ereje.
Az osztályon dolgozó ápoló személyzet és orvosok rendkívül áldozatkész munkát végeztek, szorgalmasan, türelmesen, felelősségteljesen ápolták, gondozták. Mindig elégedettnek tűnt, jól evett, nem kapott a kelleténél több gyógyszert, így utolsó hónapjait a körülményekhez képest jó szellemi – lelki állapotban töltötte.

Köszönjük a kórház munkáját.
2017. február 12.
dr. Varga

Kedves Főorvos Úr, Nővérek, Ápolók!

Anyósom 2016. 12. 27-én került a 6-os szobába. Az állapota napról-napra javul. Köszönjük a sok törődést, ápolást, amit számára megadnak. Megvagyunk elégedve a szolgáltatással, amit nyújtanak. Munkájukhoz további kitartást, türelmet kívánunk.

2017. 02. 12.
Takács Lászlóné

Tisztelt Hospice osztály!
Kedves Főorvos úr, Nővérek, Takarítók!

Férjem 2 hete van osztályukon, nem szívesen hoztuk el otthonról. De legnagyobb megnyugvásunkra a legjobb helyre hoztuk. Látva a törődést, kedvességet, hozzáállásukat a betegekhez a szép és tiszta szobákat, nagyon örülök, (persze a bánatunk mellett), hogy férjem jó kezekben van. Kívánok Önöknek ehhez a nemes munkához sok lelki és fizikai erőt magam és családom nevében.

Tisztelettel:
Vál Józsefné

Tisztelt Dolgozók!

Nagyon örülök neki, hogy szeretettel fordulnak az idős betegek felé. (Gondolom, természetesen nem csak az idősebb korosztály részesül jó ellátásban.) Nagyon sokat imádkozom Önökért, hogy továbbra is legyen energiájuk, türelmük a betegek felé, és töltődjenek nap, mint nap a Jó Isten szeretetével áldásával.

2017. 02. 14.

Tisztelt Nővérek, Doktor úr!!!

Köszönjük azt a sok Szeretetet, amit Édesanyánk, Major Sándorné, Erzsike néniért tettek. Udut főorvos úrnak a fáradhatatlan kitartásáért a Nővérek felejthetetlen szeretetéért örökké hálával tartozunk.

Köszönettel:
Major Család!

Homoki Jánosné vagyok.

Krónikus belgyógyászat betege voltam. Mielőtt haza megyek, szeretném megköszönni az itt dolgozó nővérek és a Doktor úr odaadó munkáját. A nővérek kedvessége megkönnyebbítette az itt eltöltött időt. Köszönök mindent és elégedetten távozom.

2017.02.27.
Homoki Jánosné.

Kedves Nővérkék, Ápolók, Kórházi dolgozók, Főorvosnő!

Édesanyánk, Dr. Hornyák Éva, kislányom egyetlen Nagyija, nagyon hirtelen rokkant meg, stroke következtében, így számára – számunkra óriási trauma volt, túl nagy változás életünkben. A kezdeti „káosz” után, először itt találtunk kis nyugalomra, szép környezetre, tiszta-világos szobára, kedves, odaadó Ápolókra, Nővérkékre, akik még mosolyt is tudnak néha csalni a betegek, rokonok arcára. Köszönjük áldozatos, nehéz munkájukat, mindenkit nem tudunk megemlíteni, Ferinek, Dávidnak, Erikának, Margónak, Andinak, Irénnek, Évának.

Köszönjük!
Kicsit nyugodtabban indulunk haza, ha édesanyánkat jó kezekben tudhatjuk.

Mindenkinek Jó Egészséget kívánva
A Tóth család: Tóth Tímea
Nagyi unokája: Leona
Tóth Péter
2017. március 15.

Tisztelt Borostyán Bel. II. részleg!

Családom és magam nevében szeretnék köszönetet mondani az Osztály összes dolgozójának azért a lelkiismeretes munkájáért, törődésükért, amelyet a férjem, Árki József felé nyújtottak.
További munkájukban kívánok sok sikert, magánéletben jó egészséget és boldogságot, sikert, valamint hosszú életet.

Várpalota, 2017. 03. 31.
Hálás szívvel és igaz szeretettel: Árki Józsefné

Kedves Kórházi Dolgozók!

Köszönjük szépen a lelkiismeretes munkájukat, türelmüket, odaadó figyelmüket. Gondos ápolásuknak köszönhetően a mami már tud segítséggel sétálni, részt tud venni a közös programokon. Sokat köszönhetünk Önöknek, hogy a mami biztonságban, gondos ellátásban részesül.

Köszönettel:
Bakos család C/1

Tisztelt, Kedves Kórházi Dolgozók!

Tisztelettel és köszönettel tartozom Önöknek, hálás vagyok, hisz nagy segítség ez a családnak, szeretettel és türelemmel vannak a beteg és hozzátartozók iránt.

Jó egészséget és további türelmet, kitartást kívánok Mindannyiuknak.

Köszönettel:
Szegényné Simon Zsuzsanna C/1

Nagyon köszönjük lelkiismeretes, áldozatkész munkájukat. Melynek köszönhetően édesanyánk állapota napról-napra javult. Három és fél hónap ápolás, gondozás után otthonába vihettük.

Tisztelettel:
Kovács Jánosné (lánya): Jónás Lászlóné
Várpalota, 2017. április 3.

Tisztelt Belgyógyászati Bel. II. Osztály!

Családom és a magam nevében nagyon köszönöm a lelkiismeretes ápolást, minden dolgozó és Kurucsai Doktor Úr is sokszor erőn felül végezték munkájukat. További jó munkát mindenkinek.

2017. április 21.
Kóger Lászlóné (Janecz Sándor lánya)

Kedves Nővérek!

Ezzel a kis aprósággal szeretném megköszönni azt a sok-sok törődést, és ápolást, amit az Anyukám Önöktől kap. Nem lehetünk elég hálásak, hogy ebben a nehéz időszakban, amikor mi nem lehetünk itt, a családot is pótolják Neki.

Köszönettel:
Szabó Erika

Tisztelt Főorvos Úr, Kedves Nővérek és Minden Dolgozó!

Köszönjük, hogy Édesanyánkat az utolsó pillanatig odaadóan ápolták, gondozták, fájdalmát csillapították. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk erre a lehetőségre, jó szívvel fogjuk másoknak is ajánlani a kórház szolgáltatásait. Önök nélkül ez az utolsó időszak sokkal nehezebb, fájdalmasabb, küzdelmesebb lett volna mind Édesanyánk, mind pedig a mi számunkra.

Kívánunk munkájukhoz mindenek előtt jó egészséget, kitartást és támogató hozzátartozókat. Üdvözlettel:

Katris Zsuzsanna (Fehér Attiláné lánya és fia)

Tisztelt Főorvos Úr, Nővérek, Ápolók, Gondozók és minden munkatárs!

„A szeretet és a könny édes testvér,
nem boldogság az, mi könnyet sem ér.
Aki sohasem sírt, az sohasem nevetett,
mert a szeretet és a könny egy napon
született.”

Nehéz és talán nem is lehet szavakban foglalni azt az érzést, amit akkor tapasztalunk, amikor megérkezünk édesanyámhoz. Szívünk tele van hálával, hisz látjuk áldozatos munkájukat és ez által tudjuk, hogy édesanyám jó kezekben van. Úgy érezzük, hogy egy szellem járja át ezt az Osztályt, ez pedig a TÖRŐDÉS szelleme. Törődés a beteggel és törődés a hozzátartozók lelkével.

Hálásak vagyunk!
Köszönjük NEKTEK!

Árvai Nyusti Éva és családja (Nyusti Gáborné lánya)
2017.06.24.

Kedves kórházi dolgozók!

Köszönöm mindenkinek az odaadó, lelkiismeretes munkáját. Nyugodtan dolgozom egész héten, mert tudom, hogy apám jó helyen van. Mikor pedig meglátogatom, azt tapasztalom, hogy kedvesen, figyelmesen bánnak vele. Kérdéseimre mindig megnyugtató válaszokat adnak.

2017. 07. 15. C/1
Gajdos József

Kedves Dolgozók!

Köszönjük munkájukat, türelmüket, együttműködésüket. Nagy segítséget jelent, hogy biztonságban tudhatjuk családtagunkat.

Köszönettel:
Somogyi László

Kedves Dolgozók!

Édesanyánk közel egy éve került a kórház belgyógyászati osztályára (C/1). A kezdeti nehézségek után, sikerült jó kapcsolatot kialakítani az osztály személyzetével, alkalmazottakkal. Édesanyánkkal kapcsolatosan, minden igényünket, kérésünket meg tudjuk beszélni, és nagyon sok segítséget kapunk Tőlük az állapotának változásával kapcsolatosan.

Köszönjük a segítségüket, megértésüket, munkájukat.
2017.07.16.

Sok erőt és kitartást kívánunk minden kedves osztályos dolgozónak az áldozatos munkájukhoz.

Tisztelettel:
Bérci Jenőné C/1/107
hozzátartozó

Tisztelt Főorvos úr, Nővérek, minden Dolgozó!

Szeretném megköszönni a család nevében, hogy édesapánknak az utolsó napjait próbálták megkönnyíteni, és nagy-nagy türelemmel bírtak feléje. Nagyon hálásak vagyunk ezért Maguknak. Mindenben maximális segítőképességgel és türelemmel fordultak a betegekhez és a hozzátartozókhoz is. Még egyszer nagyon köszönünk mindent.

Kiss

HOSPICE

Tisztelt Főorvos Úr, Főnővér. Kedves Nővérkék és minden kórházi dolgozó!

Ezúton szeretném nagyon megköszönni, hogy ilyen precizitással, gondossággal, kedvességgel és önfeláldozással ápolták, gondozták szeretett édesanyámat. Kellemes csalódás ért a kórházzal, az osztállyal és a dolgozókkal szemben.
Édesanyám nagyon hosszú utat járt be a megnyugvásig, köszönöm, hogy segítették Őt ebben a hosszú harcban. Csillapították fájdalmát és elősegítették Neki ezt a harcot szembe a betegséggel.

Nagyon hálás vagyok Mindannyiuknak, és köszönöm. Minden tiszteletem az Önöké!

Köszönettel: Farkas
Várpalota, 2017. 08.23.

HOSPICE

Tisztelt Főorvos Úr, Főnővérek, Nővérkék!

Fogadják tőlem és családomtól a legnagyobb elismerést és tiszteletet. Az Önök áldozatos és alázattal végzett munkájukért, emberségért, amit naponta a hozzátartozókért, szerettünkért tesznek. Az Önök által végzett gondoskodás, mindannyiunk nyugalmát, biztonságérzetét növeli tudván, hogy szerettünk minden gondoskodást megkap az intézményben.
Ma még az Önök lakója a Párom. Szeptember 05-től áthelyezést nyert a Veszprémi intézetbe, ezért én most nagyon hálás szívvel megköszönöm az eddigi munkájukat, és biztosíthatom Önöket, hogy általunk csak a jó híreket fogjuk közvetíteni mindenkinek a külvilágba.

A továbbiakban is sok sikert kívánok Önöknek, a munkájukban leljék meg számításaikat.

Nagyon hálás köszönettel és tisztelettel:
Bérci Vilmosné
Várpalota, 2017. 08.31.

Tisztelt Főorvos Úr, Kedves Nővérkék!

Édesapám, Bérci Vilmos sajnálatos betegségét követően az Önök ellátása, gondoskodása alá került, amiért én csak hálát tudok adni az égieknek! Biztosan kijelenthetem, hogy a legjobb helyre került. Az országban köztudottan rossz egészségügyi helyzet ellenére itt a legjobbat biztosítják
betegeiknek, mindent elkövetnek, szinte emberfeletti módon.

Csodálattal, és őszinte tisztelettel ismerem el a dolgozók emberségét, jóságát! Csak JÓT tudok erről az osztályról, és a dolgozó, kedves, „MINDENNAPI HŐSÖKRŐL!” mondani!!!

Kívánok mindenkinek egészséget, és sok-sok boldog pillanatot mind a munkájához, mind a magánéletéhez.

KÖSZÖNÖK MINDENT!!!
Hálával, és tisztelettel: Bérci
Várpalota, 2017.09.04.

Kedves Orvosok, Nővérek, Ápoló Személyek!

Nagy megnyugvást jelent, hogy édesanyám a betegsége után jó helyen és jó kezekben van. Látványos felépülése az Önök munkája nélkül elképzelhetetlen lett volna.

Minden tiszteletem az Önöké, további sikeres munkájukhoz sok erőt és kitartást kívánok.

Tisztelettel:
Laki Jánosné

Köszönjük munkájukat, édesapánk felépülése Önök nélkül nem lehetett volna.

Tisztelettel:
Horváth László C1

Köszönjük szépen áldozatos munkájukat, mellyel segítették édesapám szívinfarktust követő felépülését!

Tisztelettel:
Szűcs Árpád C1

Kedves Gabi,

Pénteken voltunk aput (Sz. Árpád, C113) látogatni, és nem tudom eléggé megköszönni az Önök munkáját...! Szinte nem hittem a szememnek... Apukám erőnléte nagyon sokat javult, és úgy éreztük, úgy tapasztaljuk, hogy további javulásának nem tenne jót, ha nem tennénk lehetővé, hogy otthonában is "bizonyítson".

Őszintén mondom: szkeptikus voltam, amikor Ön arról beszélt nekem beköltözésének napján, hogy amennyiben sikerül a rehabilitáció és haza szeretne menni a kórházból, nem tarthatják ott...
Akkori állapotát látva nem tudtam elképzelni, hogy ez a helyzet előállhat.

Külön szeretném megköszönni a gyógytornász munkáját, és a masszírozásokat.

Áldozatos munkájukat még egyszer szívből köszönöm, az egész család nevében!

Szűcs Anna Mária
2017. 09. 17.

Kedves és aranyos Szilvia és Éva az önkéntesek, akiknek szintén nagyon sokat köszönhetek.
Elnézést kérek, hogy búcsú nélkül jöttem el a kórházból, mert egy gonosz elrontott mindent.
Olyan sírógörcs fogott el, hogy még azt sem tudtam mondani, hogy Isten velük, és köszönöm az összes kedves ápolónak a jóságukat. Köszönöm a betegszállítóknak az áldozatos munkájukat. Nagyon sokszor megnevettettek, ami jólesett. Az egész stábnak köszönök mindent. Imádkozom értük, hogy legyen kitartásuk a betegek mellett. És végül a Főorvosnak, Főnővérnek minden jót a munkájukhoz. Elnézést kérek, a foglalkoztatóknak is minden jót. A csúnya írásért elnézést kérek. Magamról annyit, hogy jól érzem magam otthon, mert nagyon jó családom van.

Sokat gondolok Magukra!

Teri néni


Kedves Dolgozók!

Nagyon szépen köszönjük, hogy édesapámat ilyen szépen és gondosan ápolják, családunknak nagy segítség és könnyebbség. Kívánunk sok sikert és kitartást odaadó munkájukhoz!

Köszönettel:
Mester család

Ezúton szeretném megköszönni az osztály minden dolgozójának, hogy édesapámat, Benkó Istvánt utolsó éveiben annyi szeretettel, kedvességgel, törődéssel vették körül.

Köszönettel:
Dr. Benkó Zsuzsanna

Kedves dolgozók!

Hálás szívvel köszönöm, hogy ilyen áldozatosan, és hivatástudóan végzik a munkájukat!
Köszönöm, hogy megkönnyítették édesanyám utolsó napjait! Emberhez méltóan tölthette az utolsó pillanatait! Örökké hálás leszek Önöknek!

Tisztelettel:
Kárpáti Melinda
2017. szeptember 23.

Hospice

Tisztelt főorvos Úr, Tisztelt Nővérek!

Szomorú alkalom miatt írom soraimat. A nehéz időszakban tanúsított emberségük, segítőkészségük miatt maximális köszönetemet fejezem ki.
Fejet hajtok áldozatos munkájuk előtt, amivel férjem utolsó napjait segítették könnyebbé tenni.  Olyan hozzáállással találkoztam ezen az osztályon, ami a mai egészségügyben nagy ritkaság. Remélem, hogy erejük és jó szándékuk a továbbiakban is töretlen lesz a következő betegek érdekében.

Hálás köszönettel: Tóthné Fehér Mária (Tóth Ferenc felesége)

Tisztelt Főorvos úr, tisztelt Nővérek, tisztelt Dolgozók, tisztelt Hospice osztály!

Köszönetünket és hálánkat szeretnénk kifejezni, az odaadó, őszinte, együttérző, áldozatos munkájukért, amit Édesapánk, férjem, nagyapánk felé tanúsítottak. Ritka manapság, hogy van még ilyen hely, ahol ilyen méltósággal tudják eltölteni életük hátralevő időszakát, az erre rászoruló emberek. Nemcsak rajtuk segítenek az itt dolgozó emberek, hanem a hozzátartozók is belőlük, Önökből tudnak erőt meríteni, egy kedves őszinte szó, mosoly, simogatás, vigasz, ezeken a napokon mindennél többet ér. Kívánom, hogy ezt a szellemiséget meg tudják őrizni, hisz SZÜKSÉG van ÖNÖKRE!

Köszönettel: Báder család

Búcsú

"Ha egy ember által
némi jóság és szeretet,
Kicsivel több fény és igazság
volt a világon,
élete nem volt hiábavaló."

              Recht herzlichen Dank.

Báder Antalné Sylvia
2017.10.10.

Kedves Nővérek!

Az egész család nevében köszönetet szeretnék mondani a sok segítségért, a gondos ápolásért és a sok szeretetért, amivel megkönnyítik a Várszegi néni mindennapjait ebben a nagy betegségben. Külön köszönet a sok türelemért, amivel a hozzátartozók sürgölődését segítették.

További szilárdságot áldozatos és embert próbáló munkájukhoz!
Legnagyobb tisztelettel:
Várszegi Család

Tisztelt Hospice Osztály dolgozói!

Köszönetet mondunk az emberséges, gondos ápolásért. Jólelkű hozzáállásukért hálát mondunk. Adjon a jó Isten sok erőt, egészséget mindnyájuknak, sose tudják meg, milyen érzés, ha a hozzátartozónk fekszik itt.

Imáinkba foglaljuk Önöket.
Péczely család

Hospice

Hálásan köszönöm férjem ápolását, a sok kedvességet, odaadást, jó szót. Az életéből itt töltött utolsó negyven nap megkönnyítette az életből való távozását. Külön köszönet a zavartalan búcsúzkodást lehetővé tevő elhelyezésünkért.

Nagyon jó hírét viszem a kórháznak a világba.
Korpádiné
2017.10.26.

Hospice Osztály!

Nagyon szépen köszönjük az osztály lelkiismeretes és áldozatos munkáját testvérünk, Németh János nevében is.

Goda Jánosné
Gálné Németh Judit

Krónikus Belgyógyászati Osztály

Köszönjük édesapánk lelkiismeretes és szakszerű ápolását, ellátását. Az itt eltöltött időben jelentősen javult az általános állapotom, a kapott jó tanácsok továbbiakban is hasonló egészségi állapotban tartanak.

Köszönettel a család és Honti János

Kedves Nővérek, ápolók!

Nagyon köszönöm a magam és az ápolt bátyám nevében az odaadó, gondos munkájukat, hogy elviselhetőbbé teszik a bátyám számára a mindennapokat.

Köszönettel: Hoffer János

Tisztelt orvosok, nővérek, szaknővérek és ápolók!

Nagyon köszönöm azt a lelkiismeretes és kitartó munkát és ápolást, amit az édesapámért tettek. Az édesapám nevében is írom ezt a pár sort. Különösen köszönöm a munkáját és nagyfokú odaadó törődését Szabóné Edinának és Kapitány Zsuzsának.

További odaadó és kitartó munkát és türelmet kívánok minden itt dolgozó embernek.
2017.11.12.
Köszönettel:

Kedves Hospice Dolgozók!

Hálás SZÍVVEL köszönöm, hogy visszakaptam az Önök segítségével az ÉLET-hez való létezésemet.
Jó egészséget kívánok MINDENKINEK.

Tisztelettel: Hadnagy András
2017.12.22.


Gyors kapcsolat felvétel

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, és 24 órán
belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.






Impresszum

Szent Donát Kórház

8100 Várpalota Honvéd u 2-3

E-mail: info@szentdonatkorhaz.hu


Fekvőbeteg elhelyezés:
Tel: +36 (20) 203-5555

Tel: +36 (30) 203-5555

E-mail:  ugyfelkapcsolat@szentdonatkorhaz.hu


Magánrendelés, járóbeteg szakrendelés:

Tel: +36 (30) 206-5555


Titkárság:

E-mail: titkarsag@szentdonatkorhaz.hu


Gyorslinkek

Rehabilitáció, ápolás
Emelt szintű ápolás
Demencia, Alzheimer-kór kezelése

Fejlesztő programok

Felfekvések kezelése

Betegfoglalkozások

Új! Intézeti gyógyszeres beállítás


Magánrendelések

Orvosaink

Kapcsolat


   Youtube csatornánk

   Facebook oldalunk

   Google+ oldalunk


Fel