A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
Vendégkönyv archívum 2013

Vendégkönyv archívum 2013

Bejegyzések 2013


A 408-as szoba infúziós betegei vagyunk. A legmesszebbmenőkig meg vagyunk elégedve az ellátással, valamint a nővérek munkájával.
Tisztelettel, köszönettel: A. Lné
Várpalota, 2013.04.12.

Rossz állapotban kerültem ide vesebetegségem miatt. Itt megfelelő rehabilitáció után felépültem. Állandó orvosi felügyelet mellett vagyok. A nővérek nagyon rendesek. Bármit kérek, segítenek és figyelmesek. Betegkísérőnk Dávid pedig igen jó modorú, kedves fiatalember. A vezetők is kedvesek. Szerintem nagyon kellemes itt.
Köszönöm a törődést: Gy.M.

A 102-es szoba betege vagyok. A nővérek munkájával meg vagyok elégedve, az ellátással is.
Köszönöm szépen. R.Hné
2013.IV.12.

A 106-os szoba betege vagyok.
Hosszú évek óta sok kórházi osztályokat „megjártam”.
Itt a főorvos asszony, a nővérkék, gyógytornászok, Dávid emberséges, áldozatos munkája szinte csodának számít, mindezért köszönet. Dr.Á.V.
2013.04.12.

112-es szoba betege voltam. Nagyon meg vagyok elégedve mind az ellátással, mind a nővérkék hozzáállásával. Nagyon kedvesek, figyelmesek. A főorvos asszony is támogatott mindenben, csak köszönettel tartozom a lelkiismeretes munkájáért. A gyógytornászok is nagyon segítőkészek voltak.
Dávid is mindig készséggel állt a rendelkezésemre, humorával, jó modorával felvidított.
Még egyszer köszönöm mindenkinek az áldozatos, segítőkész munkáját. H.Iné
2013.04.12.

116-os szoba betege vagyok. A nővérekkel elégedett vagyok. Jól érzem magam.
F.P.

C/1
Örömmel írom le a véleményemet erről a kórházról.
Az étkezés kitűnő az vezetőnő okos, kedves. A nővérek is aranyosak. Igazán szeretek itt lenni, mert a hangulat is mindig kielégítő. Ha jön a rosszidő, azt megérezzük, fizikailag és lelkileg is.
Kezelésemmel igen meg vagyok elégedve és mások is.
Hálás köszönettel: dr.K.Jné

Az intézménybe, mint 90 %-os rokkant kerültem, SM beteg+combnyaktörés. Ekkor mozgásképtelen, szinte magatehetetlen voltam. Az itt lévő dolgozók szakértelmének és lelkiismeretes munkájának, (akarásomnak) köszönhetően gyógytornász segítségével egy keveset tudok menni, kerekesszékkel tudok közlekedni. A személyzet sokszor a nem megfelelő feltételek ellenére maximálisan teljesít, végzi munkáját.
A dolgozók sajnos egyre kevesebbet tudnak foglalkozni a betegek „lelkével” (sok beteg jut egy főre). Mivel sokat tartózkodom a szobában, hiányzik több TV csatorna (nem csak pénzkérdés).
Kerekesszékkel nem tudok sok helyre eljutni (akadálymentesítés). Mindenkinek köszönöm az erőn felüli munkát, amit értünk tesznek.
C1 113 K.K.

Édesanyám 2012 novembere óta „lakója” a C2 emeletének. 91 éves elmúlt és – sajnos – állandó felügyeletre szorul. Amellett hogy nem tudja ellátni magát, kezdett elhatalmasodni rajta az időskori demencia, így egyáltalán nem tudott tájékozódni. Amikor úgy döntöttünk a bátyámmal, hogy helyet kérünk az osztályon elég rossz fizikai és szellemi állapotban volt, attól tartottunk, hogy ez a váltás csak ront rajta, és hamar elmegy Édesapánk után. A kezdeti idegenkedése után hamar hozzászokott az itteni élethez, hiszen a szobák tiszták, barátságosak, a széles, világos folyosó lehetőséget ad az önálló mozgásra, sétára. A nővérek, betegszállítók és mindazok, akik vele foglalkoznak kedvesek, a jó empatikus készségüknek köszönhetően elfogadta őket Édesanyám és így mi is megnyugodhattunk, hogy jó helyen van, mi sem tudnánk jobb feltételeket biztosítani, hiszen a saját családunkkal is foglalkozunk, dolgozunk és mindenképpen kellett volna betegápolót fogadni mellé, ami szerintem nem lett volna ilyen megnyugtató.
Köszönjük a gondozást, figyelmet, hiszen nagyon sokszor nem tud már tájékozódni az emeleten belül sem, ilyenkor mindig segítenek a szakdolgozók. Maximálisan meg vagyunk elégedve a gondozással és az ellátással.
Köszönjük és további erőt, türelmet kívánunk a munkájukhoz.
Sz Jné nevében a lánya és fia.
2013.04.14.

Hálával és szeretettel, biztonságban hagyom itt minden alkalommal az anyukámat. Köszönöm!
Mné Sz E

Én G.Lné vagyok, születtem 1949.04.15.-én. Először vagyok itt Önöknél, ebbe a C épületben, infúziós kezelésen. De csak csupa jót tudok mondani, úgy a Főorvosnőről, a Kedves Nővérekről, és a többi személyzetről! Teljes családias a légkör. S mindent megtesznek a kedves betegekért! Még az Irénke, a takarítónő is. S ha lehet, szeretnék 6 hónap múlva újra ide visszajönni egy sorozat infúzióra.
A Jó István áldását kérem Minnyájukra az egészségükre és a munkájukra is!
Nagy tisztelettel és köszönettel! Hálás betegük!
G.Lné Teri néni

Infúziós kezelésre kerültem be a C épület IV. emeletére. Hamarosan kiderült számomra, hogy itt az osztályon az ember a legfontosabb, azok ápolása és ellátása. Nem lehet olyan kéréssel fordulni a személyzethez, amibe ne segítenének és az ellátást is biztosítják, figyelnek minden egyes ápolásra szorulóra, fáradhatatlanul egésznap dolgoznak, és mint ha sosem fáradnának el, mert kedves szavuk és mosolygásuk már javulást ér el. Nagy-nagy szeretettel fogok gondolni távozásom után a Főorvosnőre, nővérekre, és a személyzetre, Irénkére. Bár merre járok, hangot fogok adni, hogy ez az itteni ellátás tökéletes és merem ajánlani, hogy bárki fordulhat bizalommal az itteni ellátásért.
Köszönök mindent és jó munkát, erőt, egészséget kívánok az egész csapatnak. Hat hónap múlva találkozunk.
Köszönettel: H.Jné, B.Bné

Tisztelt Ápoló Személyzet!

Édesanyám nevében hálás köszönetem fejezem ki a gondos ápolásért, törődésért! Munkájukhoz jó egészséget és kitartó szakmai alázatot kívánok!
Munkatársi üdvözlettel: Szné E műtősnő
2013.április 18.

Tisztelt Főorvosnő és ápoló személyzet!
Édesanyánk Sz.Jné már több mint egy éve van önöknél. Ellátásával meg vagyunk elégedve. További munkájukhoz jó egészséget, és kitartást kívánunk.
Köszönettel: V.Ané Margit

Tisztelt Ápoló Személyzet!
Édesanyám (M.Jné) nevében köszönetet mondok hálás, odaadó munkájukért, kedves szavaikért, amiket mi (én) hozzátartozó nem minden esetben tudok megadni. Személyes tapasztalatom az odaadó, kedvesség, amivel az itt ápolt betegeket ellátják.
Tisztelettel: B.Á.
2013. április 19.

Kérem, Igazgató Úr.
205-ös szobában a TV nem jó. Többször szóltam miatta, de semmi változás nem történt. Szíveskedjenek megjavítani. Köszönöm: I.Lné

Mindennel meg vagyok elégedve, jól érzem magam.
S.Jné C3

C3 osztályon fekszem. Körülmények jók. Nővérek köszönet nélkül kedvesek és odaadóak.
Szeretek itt lenni, jók és odaadok a nővérek, szeretnek bennünket és mi is szeretjük őket.
Sok szeretettel: Sz.I.

C2
Anyukám nevében mindennel és Mindenkivel meg vagyunk elégedve. Kedvesek, kérdéseinkre korrekt tájékoztatást kapunk.
Köszönettel: Sz.Pné
2013.04.23.

C3
Nagyon köszönöm a gondos ápolást, meg vagyok elégedve az osztály munkájával, az ápoló személyzetnek a kedvessége, és készséges tájékoztatása különösen megnyugtató számomra. Jó döntés volt az anyukámat Önökre bízni.
Sok szeretettel: B.I.
2013.04.23.

C3
Köszönettel tartozom az osztály minden kedves itt dolgozójának nagy áldozatos, türelmes munkájukkal, emberségükkel és kedvességükkel ápolják-gondozzák ágyhoz kötött nagymamámat!
Köszönjük, hogy minden kérésünkre megoldást találnak, a biztató szavakat és a mosolyokat!
Nagyon sok erőt, egészséget kívánok mindnyájoknak!
Szeretettel: Mné Z.H.

C3
Nagyon nehéz volt meghozni a döntést, hogy édesapámat a családjától távol helyezzem el, de sajnos a körülmények és betegsége nem tett lehetővé más megoldást.
Örömmel tölt el, és biztonságot ad, hogy jó körülmények között és szerető, gondoskodó közegben tudhatom.
Köszönet az osztály minden dolgozójának.
E.M.

C3
Az orvosok részéről mindig különleges figyelmet és ellátást tapasztaltunk.
A nővérek munkája itt különösen megterhelő, rengetek türelmet, törődést, odafigyelést, szeretet igényel. Bár előfordult, hogy nem igazán idevaló nővérkével is találkoztunk, de sokkal többször, sőt az elmúlt időszak legnagyobb részében kedves, igazán türelmes, gyöngéd nővérekkel találkoztunk, akik a betegekkel nagy empátiával és hozzáértéssel törődtek. Külön szeretném kiemelni a segédápoló, a gyógymasszőr, a takarítónők munkáját, figyelmét, törődését. A hűtőgépbe itt hagyott finomságokat naponta odakészítik Manyi néninek, Zsolti feltölti a MP3 lejátszót, odaadja, bekapcsolja. Nem tudok olyat kérni, amiben ne lennének a segítségemre, illetve Nagynéném segítségére.
Ha problémánk adódott, a Főnővér készségesen segített, megbeszéltük mi lenne a legjobb.
Nagy segítség, hogy fodrász és pedikűrös munkáját is igénybe vehetjük.
Remélem még sokáig lesz lehetőségünk igénybe venni az intézet gondoskodását, amin hálásan köszönünk.
2013. április 24.

C2
Nagy műtét után hoztuk ide testvérünket, akit nagyon szeretünk és féltünk, abba bízva, hogy itt felépül, és mihamarabb haza tudjuk vinni. Naponta látogatjuk, és azt tapasztaljuk, hogy van egy kedves Károly nevű betegszállító, aki sokat foglalkozik Erzsikével és egy áldott jó szívű és kedves, segítőkész ápoló Hédike naponta kenegeti és sokat segít a gyógyulásában. A nővérkék is rendesek és segítőkészek. Bízunk benne, hogy a sok odafigyelés és törődés eredménye az lesz, hogy hamar haza tudjuk vinni. B.Gy.

C3
Kedves Mindenki!
Édesanyám már több hete ápoltja az osztálynak. Biztos vagyok benne, hogy az itteni felszereltség, odafigyelés, szakmai tudás hozzájárul ahhoz, hogy édesanyám közöttünk lehet.
Köszönöm mindenki odaadó munkáját - főorvos asszony, nővérek, ápolók, kisegítő személyzet – és azt a hozzáállást, szeretetet, törődést, mely édesanyám felé tükröznek.
Mindenki munkája elégedettséggel és bizalommal tölt el.
Mindezek a tapasztalatok meggyőznek, arról, hogy sok-sok évvel ezelőtt a nagy távolságra való tekintettel is ezt a helyet választottam.
Kívánok munkájukhoz sok erőt, egészséget, eredményeket.
Tisztelettel köszönöm: H.Sné (307 Juliska néni lánya)

Tisztelt Ápolók és mindenki!
Én ezen osztályon második alkalommal vagyok a belgyógyászaton infúziós kezelésen. Csak annyit tudok leírni minden beteg ilyen ápolókat és orvosokat stb. kapjon. Türelmük, kedvességük végtelen. Nem is tudom leírni azt, hogy milyen szépen beszélnek az idős betegekkel is. A tisztaság is elsőosztályú. Továbbra is jó egészséget, kitartást kívánok és erőt a munkájukhoz.
Köszönettel: K.Jné Várpalota

Tisztelt Vezetőség! és kedves Mindenki!
83 éves koromban kerültem ide, infúziókúrára, de már a 408-as szoba felszereltsége, látványa, modernsége is elkápráztatott. Nem beszélve az orvosok, nővérek emberséges szakértelméről, kedvességéről.
Köszönöm ezt a rövid, hasznos, szívet melengető ellátást.
A jó Isten áldását kérem további munkájukra, sok szerencsét az életben.
408-as szoba
2013.IV.22.-től 6 nap
Köszönettel és tisztelettel: M.Ané Pétfürdő

Tisztelt Vezetőség, Kedves Mindenki!
Édesanyám betegsége igazi próbatétel számára a családjának. A nehéz idők és betegségek idején mutatkozik meg igazán a körülöttünk lévő emberek igazi ereje és szeretete.
Az ilyen helyzetekben igazán nagy áldás, ha az osztályon dolgozó kedves és lelkiismeretes emberek tudnak további támogatást nyújtani az elesetteknek!
Ezúton is szeretnénk megköszönni odaadó munkájukat!
Köszönettel: T.Sné, T.T. és családja

C2
A család számára nehéz döntés volt, hogy édesanyánk megfelelő ellátását, felügyeletét hogyan tudjuk megoldani. Megpróbálunk mindenki számára megfelelő megoldást találni, amit az Önök intézményében találtunk meg. Tisztaság, gondosság, szakmai tapasztalatuk az idősek, ellátása terén nem okozott csalódást.
Köszönettel: Cs.Fné, Hné

C2
205-ös szoba lakója (Hné) szeretettel megköszöni a nővérek lelkiismeretes munkáját, amivel ellátják a betegeket. A főorvos asszonynak szeretettel megköszönöm, hogy megtesz mindent a gyógyulásom érdekében.
H.Jné Emi néni

C4
408-as szobába voltam 05.06.-tól 05.12.-ig, szeretettel megköszönöm mindnyájuk munkáját, hogy jól éreztem magamat itt. Az ellátás minden remek volt, úgy érzem gyógyultan távozok. Sokkal jobb közérzettel és fizikummal. Már sokadjára vagyok itt Önöknél. Egy észrevételem lenne a fürdőben a ventilátorral, mert erős vizelet szagot fúj. Talán a betéttisztítással meg lehetne szüntetni. H. J. masszőrrel nagyon elégedett vagyok!!! Mindent nagyon szépen köszönök, még sokáig szeretnék vissza jönni.
Tisztelettel: R.P.P.

Majdnem 6 hónapot töltöttem itt, itt tanultam meg azt is, hogy teljesen kiszolgáltatott állapotban is lehet lelki békességben, szeretetben élni.
Főorvos asszony személyisége sugározza a kedvességet, örömet, megnyugvást, jóságot, mind azt ami az itt lévő betegek számára a legfontosabb.
Ezért kérem a jó Istent áldja meg családjával együtt és minden szép, jó kívánsága teljesüljön.
Kedves, melegszívű ápolok vettek körül, sokszor lehettek volna nyűgösek, rosszkedvűek, fáradtak, de nem voltak.
Különösen szívember zártam Brigittát, mindig kedves, készséges, Ildikót, Emőkét, Marikát, Erikát, aki elsőként vitt ki fürdeni. Itt álltam először talpra (4 hónap után) Szandra, Vera és Dávid segítségével és biztatására.
Voltam magam alatt is a 6 hónap alatt, de a Főorvos asszony és a többiek szerető mellémállását, biztatását érezve túljutottam a nehéz időkön is.
Hálás és szerető köszönetem fejezem ki az Osztály minden dolgozójának, azoknak is akiket névszerint nem soroltam fel.
Dr.Á.V. C ép. I.em. 106.sz.
2013.július 9.

C/3 307/3 P.Fné
Kedves MINDENKI !!! Főorvos asszony! Nővérkék!
Kedvességüket nap-mint nap érezzük és nem lehet hálánkat semmiben sem kifejezni, hogy Édesanyánkat ápolják, vigyáznak rá és türelemmel gondozzák. Sajnos, hogy betegsége típusa miatt ő helyette Nővérem és jómagam köszönettel tartozzunk míg élünk, kedvességükért, jóságukért.
Minden jót kívánunk sok-sok szeretettel.
Fné Ica, Nné Jolika
Várpalota, 2013.nov.3.

Tisztelt Vezetőség! Főorvos asszony, Nővérkék!

Köszönetemet, hálámat, szeretném kifejezni az osztály Főorvos asszonyának, nővérkéknek, kitartó, türelmes, pontos munkájukért. Édesanyám J.Kné nevében is mondhatom ugyanezt, akiről nem hallok mást, hogy ő itt mindenkit szeret és hogy őt is szeretik.
Nem utolsó sorban köszönöm a takarító személyzet munkáját is. Otthon helyett otthon van.
Hálás köszönettel: F.Jné

C3 - 304/2 H.I.
Kedves Mindenki! Vezetőség, Főorvos asszony, Nővérkék!
Édesapánk ez év elejétől élvezi az Önök vendégszeretetét és gondoskodását. Az intézményünk az első percben megtetszett számunkra. Mivel a betegségét sajnos otthoni környezetben esélyünk sincs szakszerűen ellátni, ezért döntöttünk az itteni elhelyezés mellett.
Hálásan köszönjük áldozatos munkájukat, kitartásukat, a szakszerű ellátást.
Számunkra megnyugtató, hogy édesapánkat jó helyen tudhatjuk.
Nem utolsó sorban köszönjük a takarító személyzet munkáját, különösen az elmúlt hetekben, amióta az osztály karbantartási (vízszerelési) problémákkal küzd.
Remélhetőleg ezek mihamarabb megoldódnak.
A szakmai tapasztalatukat, a gondoskodást, a tisztaságot hálásan köszönjük!
P.Lné
H.Mné

Köszönöm az osztály ápolóinak és orvosoknak édesanyám ápolását és gondozását, mióta itt van a Krónikus Belgyógyászaton az állapota javult és a közérzete is sokat javult.
Köszönettel: T.J.


Gyors kapcsolat felvétel

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, és 24 órán
belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.






Impresszum

Szent Donát Kórház

8100 Várpalota Honvéd u 2-3

E-mail: info@szentdonatkorhaz.hu


Fekvőbeteg elhelyezés:
Tel: +36 (20) 203-5555

Tel: +36 (30) 203-5555

E-mail:  ugyfelkapcsolat@szentdonatkorhaz.hu


Magánrendelés, járóbeteg szakrendelés:

Tel: +36 (30) 206-5555


Titkárság:

E-mail: titkarsag@szentdonatkorhaz.hu


Gyorslinkek

Rehabilitáció, ápolás
Emelt szintű ápolás
Demencia, Alzheimer-kór kezelése

Fejlesztő programok

Felfekvések kezelése

Betegfoglalkozások

Új! Intézeti gyógyszeres beállítás


Magánrendelések

Orvosaink

Kapcsolat


   Youtube csatornánk

   Facebook oldalunk

   Google+ oldalunk


Fel