Szent Donát, a kórház névadója

Szent Donát, a kórház névadója


Lapszemle: 2013.10.22 - Forrás: weborvos.huSzent Donát nevét viseli mostantól a 900 millió forintos fejlesztés előtt álló várpalotai kórház.


A 900 millió forintos fejlesztés előtt álló, arculatában is megújult intézmény felszentelő és névadó ünnepségét az elmúlt hétvégén tartották.

Az ünnepségen elhangzott, a kórház a közeljövőben pályázati forrásból újul meg, amelynek révén a polgárok egészségügyi szakellátását nemcsak új technikai eszközök segítik majd, de az összes szakrendelés egy helyen, kórházi centrumon belül válik elérhetővé. - A fejlesztés révén lehetővé tesszük a város polgárai számára, hogy egy helyen juthassanak hozzá a teljes körű egészségügyi szakellátáshoz. Új orvostechnikai és informatikai berendezésekkel, korszerűbb diagnosztikai eljárásokkal válik még inkább betegközpontúvá az intézmény – mondta el köszöntőjében dr. Rácz Tamás, a várpalotai kórház főigazgatója.

Ha minden a tervek szerint alakul, Várpalotán és kistérségében olyan, a legveszélyesebb anyagcsere- és szívbetegségeket érintő, átfogó program indulhat el hamarosan, ami évtizedeket lendíthet a térség egészségügyi állapotának felderítésében és javításában. Egyúttal más dimenzióba emelheti a város és a térség egészségügyi ellátóinak együttműködését és hatékonyságát - tette hozzá.

Gyors kapcsolat felvétel

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, és 24 órán
belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Impresszum

Szent Donát Kórház

8100 Várpalota Honvéd u 2-3

E-mail: info@szentdonatkorhaz.hu


Fekvőbeteg elhelyezés:
Tel: +36 (20) 203-5555

Tel: +36 (30) 203-5555

E-mail:  ugyfelkapcsolat@szentdonatkorhaz.hu


Magánrendelés, járóbeteg szakrendelés:

Tel: +36 (30) 206-5555


Titkárság:

Tel: +36 (88) 472-555 / 244
E-mail: titkarsag@szentdonatkorhaz.hu


Gyorslinkek

Rehabilitáció, ápolás
Emelt szintű ápolás
Demencia, Alzheimer-kór kezelése

Fejlesztő programok

Felfekvések kezelése

Betegfoglalkozások

Új! Intézeti gyógyszeres beállítás


Magánrendelések

Orvosaink

Kapcsolat


   Youtube csatornánk

   Facebook oldalunk

   Google+ oldalunk


Fel