Mivel nyújtunk többet más intézményeknél?

Mivel nyújtunk többet más intézményeknél?


Rendszeresen biztosítunk a betegeink részére a fenti szakrendeléseken túlmenően pszichiátriai, neurológiai, bőrgyógyászati szakkonzíliumokat. Alkalmazásunkban áll logopédus, pszichológus, mentálhigiénés szakember. Szociális munkások segítik a páciensek mindennapi ügyintézését (szociális ügyintézés, gondnoksági eljárások, rokkantosítás, fogyatékossági támogatás igénylése, közintézményekkel való kapcsolattartás, érdek-képviselet, bevásárlás).
 

Bevezettük a nemzetközi gyakorlatban is bevált team formában végzett ellátási szolgáltatásokat, mellyel elérhető a gyógyítás betegközpontú-ságának erősítése és hatékonyságának növelése: 

A decubitus team feladata: A veszélyeztetett, valamint a tartósan fekvő és sebbel rendelkező betegek felfekvésének (decubitus) megelőzése és ellátása. A decubitus kialakítása szempontjából veszélyeztetett páciensek mielőbbi felismerése A már kialakult felfekvéses fekélyek helyi és általános kezelése. A kezeléseket Bioptron lámpa felhasználásával sikeresen végezzük. A team tagjai: OKJ ápoló, gyógytornász, gyógymasszőr, dietetikus.

 

A szocioterápiás team tagjai: OKJ ápoló, pszichológus, pszichiáter. Az idős emberek életminőségének alakulásában intézeti környezetben igen nagy szerepe van a foglalkozásterápiáknak. Egyéni, valamint kis- és nagycsoportos foglalkozásokat tartunk, melyek része a zeneterápia, biblioterápia, kreatív terápia, munkaterápia.
 

Kiemelt hangsúlyt fektetünk az ünnepek megrendezésére, melyre a család minden tagját szeretettel várjuk. (farsang, nőnap, húsvét, anyák napja, betegek világnapja, szüreti bál, karácsony). Előadásokkal, zenés műsorral kedveskedünk.  Heti rendszerességgel, valamint jeles egyházai ünnepekkor miséket, istentiszteleteket tart a katolikus, református és evangélikus egyház.

Gyors kapcsolat felvétel

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, és 24 órán
belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Impresszum

Szent Donát Kórház

8100 Várpalota Honvéd u 2-3

E-mail: info@szentdonatkorhaz.hu


Fekvőbeteg elhelyezés:
Tel: +36 (20) 203-5555

Tel: +36 (30) 203-5555

E-mail:  ugyfelkapcsolat@szentdonatkorhaz.hu


Magánrendelés, járóbeteg szakrendelés:

Tel: +36 (30) 206-5555


Titkárság:

Tel: +36 (88) 472-555 / 244
E-mail: titkarsag@szentdonatkorhaz.hu


Gyorslinkek

Rehabilitáció, ápolás
Emelt szintű ápolás
Demencia, Alzheimer-kór kezelése

Fejlesztő programok

Felfekvések kezelése

Betegfoglalkozások

Új! Intézeti gyógyszeres beállítás


Magánrendelések

Orvosaink

Kapcsolat


   Youtube csatornánk

   Facebook oldalunk

   Google+ oldalunk


Fel