Fontos kórházi tájékoztató!

Fontos kórházi tájékoztató!

Fontos kórházi tájékoztató!

2020.03.26

Tisztelt Betegeink és Hozzátartozók!

Az egész világot elérte a koronavírus járvány. Ezért a Szent Donát Kórház vezetése 2020. március 26. napjától újabb intézkedéseket vezet be, melyek közül alább kiemelnénk a fontosabbakat:
 • A járóbeteg szakellátást teljesen izoláltuk a fekvőbeteg osztályoktól. Semmilyen átjárás nem megengedett. Többek között ezért az ügyfélkapcsolati irodakialakult helyzetre és az egyszerűbb megközelítés érdekében a Cédrus épületben levő régi helyéről átköltözött a Borostyán épületbe, a főbejárati ajtótól balra található irodába.
 • Ezentúl a betegeinknek szánt küldeményeket hétköznapokon az Ügyfélkapcsolat munkatársai veszik át hétfőtől-péntekig 08.00 - 11.00 óra között a fenti helyen - és juttatják el részükre. Hétvégén csomagot átvenni nem tudunk!
 • Kérjük, hogy csak tiszta ruhát és tisztálkodó szereket hozzanak. A csomagra írják rá a beteg nevét, az épületet, emeletet. Élelmiszert ne hozzanak!
 • Amennyiben hozzátartozójuk szennyezett ruhaneműjét szeretnék elvinni, akkor azt előző nap az osztályon jelezzék.
 • Kérjük a Tisztelt Hozzátartozókat, amikor csomagot hoznak vagy befizetéseiket jönnek intézni, saját és dolgozóink egészsége védelmében viseljenek arcmaszkot!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Várpalota, 2020.03.26.
a Szent Donát Kórház vezetősége


2020.03.19
Tisztelt Betegeink és Hozzátartozók!

Az egész világot elérte a koronavírus járvány. Hazánkban is a közösségi terjedés szakaszába ért a járvány, és rohamosan növekszik a megbetegedettek száma. Ápoltjaink és betegeink nagy része sajnos, éppen abba a korcsoportba tartozik, amelyik a legveszélyeztetettebb a fertőzés szempontjából. A koronavírus elleni védekezés érdekében Intézményünk eddig is számos intézkedést hozott. Sajnálatos módon azonban a megbetegedések száma az országban naponta emelkedik. Ezért betegeink és dolgozóink védelmében a kórházban is szigorítanunk kell a már eddig bevezetett gyakorlatot. Ezért a Szent Donát Kórház vezetése 2020. március 19. napjától újabb szigorító intézkedéseket vezet be, melyek közül alább kiemelnénk a fontosabbakat:
 • A látogatási tilalom bevezetéséről telefonon, honlapunkon, a kórház Facebook oldalán, valamint kihelyezett tájékoztatók útján adtunk a hozzátartozók és a várpalotai lakosság részére tájékoztatást.
 • Azokhoz a betegekhez, akiknek állapota – és az idevonatkozó újabb rendelet – indokolja, továbbra is biztosítjuk a látogatás lehetőségét, a látogatás időtartamának meghatározásával és a szükséges védőeszközök biztosításával.
 • Továbbra is fokozott figyelmet fordítunk a fertőtlenítő takarítás kivitelezésére és annak ellenőrzésére.
 • Biztosítjuk dolgozóink védőeszközökkel való ellátottságát, az eszközök országszerte tapasztalható hiánya ellenére.
 • Annak érdekében, hogy betegeinket fokozottan óvjuk, vidékről bejáró dolgozóink utaztatását a tömegközlekedési eszközök kiküszöbölésével szervezzük meg.
 • A járóbeteg szakellátást teljesen izoláltuk a fekvőbeteg osztályoktól. Semmilyen átjárás nem megengedett. Többek között ezért az ügyfélkapcsolati iroda a kialakult helyzetre és az egyszerűbb megközelítés érdekében a Cédrus épületben levő régi helyéről átköltözött a Borostyán épületbe, a főbejárati ajtótól balra található irodába.
 • Ezentúl a betegeinknek szánt küldeményeket hétköznapokon az Ügyfélkapcsolat munkatársai veszik át a fenti helyen - és juttatják tovább -, az alábbi időpontokban:
Hétfőtől-péntekig délelőtt 10.00 - 11.00 óra, továbbá délután 15.00-16.00 óra között. Szombaton és Vasárnap délelőtt 10.00 - 11.00 óra, továbbá délután 13.00-14.00 óra között, a szolgálatot teljesítő beteghordó végzi ezt a feladatot, akinek a telefonszáma a bejáratnál lesz kifüggesztve.
Kérjük, a beteghordót hívják és ne a nővéreket!!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Várpalota: 2020.03.19.
a Szent Donát Kórház vezetősége


Gyors kapcsolat felvétel

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, és 24 órán
belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Impresszum

Szent Donát Kórház

8100 Várpalota Honvéd u 2-3

E-mail: info@szentdonatkorhaz.hu


Fekvőbeteg elhelyezés:
Tel: +36 (20) 203-5555

Tel: +36 (30) 203-5555

E-mail:  ugyfelkapcsolat@szentdonatkorhaz.hu


Magánrendelés, járóbeteg szakrendelés:

Tel: +36 (30) 206-5555


Titkárság:

Tel: +36 (88) 472-555 / 244
E-mail: titkarsag@szentdonatkorhaz.hu


Gyorslinkek

Rehabilitáció, ápolás
Emelt szintű ápolás
Demencia, Alzheimer-kór kezelése

Fejlesztő programok

Felfekvések kezelése

Betegfoglalkozások

Új! Intézeti gyógyszeres beállítás


Magánrendelések

Orvosaink

Kapcsolat


   Youtube csatornánk

   Facebook oldalunk

   Google+ oldalunk


Fel