Emelt szintű ápolás

Emelt szintű ápolás


Amennyiben az Ön lakóhelye Budapest, további információért kérjük, kattintson ide >>


Betegeink gyógyulását, teljes nyugalmát igényesen kialakított környezet és odaadó ápolás segíti elő. Alapvető célunk, hogy az idős ember a kor és a betegségek ellenére életminőségét megőrizve, jó közérzettel élje életét, állapotromlását késleltető támogatást kapjon.

Az intézmény dolgozói szakmai munkájukat azon alapelvek alapján végzik, melyek tiszteletben tartják az idős emberek méltóságát, önrendelkezését, szabadságát, egyéniségét, valamint támogatják az egyént önellátó képességük megőrzésében, mely által mindenki megőrizheti az autonómiáját, pszichés-szomatikus egyensúlyát, emberi méltóságát.

Intézményünk célja, hogy az ellátottak szellemi leépülése, fizikai aktivitásuk csökkenése miatt, életszínvonaluk ne csökkenjen, megkapják a számukra megfelelő bánásmódot, szükségleteiknek megfelelő ellátást, ápolást, gondozást.

Feladatunk a gondozásra szoruló emberek szükségleteihez igazodó személyre szóló ápolási tevékenység biztosítás, fontos hogy az ellátottak fiziológiai, pszichés és szociális szükségleteik kielégítésre kerüljenek.

Intézményünkben ápolási team dolgozik, melynek keretein belül folyamatosan konzultálva sikerül az egyéni ápolási-gondozási tevékenységek koordinációját megvalósítani. A folyamatos orvos szakmai konzultációknak köszönhetően sikeresen megvalósítható esetmenedzsment segítségével kialakíthat az egyénre szabott gyógyítás, ápolás, gondozás.

Intézményünkben lehetőséget biztosítunk emelt szintű krónikus ápolás igénybevételére. Ez jelenti hotelszolgáltatásunk legmagasabb színvonalát.


A Cédrus szárny felszereltsége:


Itt található szobáink erkélyesek, melyekhez akadálymentesített mosdóhelyiségek célirányosan kialakított zuhanyzóval és WC-vel tartoznak. Külön ruhásszekrényt biztosítunk minden ellátottnak. A szobákban plazma TV, telefon, internet, WIFI elérhetőség, hűtőszekrény. A betegágyak állíthatóak. Minden szobánk légkondicionált, pácienseink rendelkezésére áll amerikai konyha mikrohullámú sütővel és mosogatógéppel.


A Borostyán szárny felszereltsége:


Az itt található szobáinkhoz akadálymentesített mosdóhelyiségek, célirányosan kialakított zuhanyzó és WC tartozik. Külön ruhásszekrényt biztosítunk minden ellátottnak. A szobákban plazma TV, hűtőszekrény van elhelyezve. A betegágyak állíthatóak. A szobáink ápolási eszközökkel jól felszereltek.A folyosókon ízlésesen kialakított, otthonos társalgók a hozzájuk kapcsolódó kerttel teszik a kórházi tartózkodást barátságosabbá. Az intézmény földszintjén található elegáns váróterem gyorsbüfé jellegű éttermében a betegek és hozzátartozóik is étkezhetnek.A kényelmes fotelekkel berendezett pihenősarokban pedig újságot olvashatnak vagy tévét nézhetnek.


Lehetőség van házaspárok elhelyezésére is.


Egyénre szabott étrendet kínálunk betegeinknek, többféle menüből választhatnak a kezelőorvossal és a dietetikussal egyeztetve. Lehetőség szerint az egyéni kívánságokat is teljesítjük.

Gyors kapcsolat felvétel

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, és 24 órán
belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Impresszum

Szent Donát Kórház

8100 Várpalota Honvéd u 2-3

E-mail: info@szentdonatkorhaz.hu


Fekvőbeteg elhelyezés:
Tel: +36 (20) 203-5555

Tel: +36 (30) 203-5555

E-mail:  ugyfelkapcsolat@szentdonatkorhaz.hu


Magánrendelés, járóbeteg szakrendelés:

Tel: +36 (30) 206-5555


Titkárság:

Tel: +36 (88) 472-555 / 244
E-mail: titkarsag@szentdonatkorhaz.hu


Gyorslinkek

Rehabilitáció, ápolás
Emelt szintű ápolás
Demencia, Alzheimer-kór kezelése

Fejlesztő programok

Felfekvések kezelése

Betegfoglalkozások

Új! Intézeti gyógyszeres beállítás


Magánrendelések

Orvosaink

Kapcsolat


   Youtube csatornánk

   Facebook oldalunk

   Google+ oldalunk


Fel