Bán Aladár Általános Iskola

Bán Aladár Általános Iskola


TÁMOGATÁS ISKOLÁNK ALAPÍTVÁNYÁNAK

2018. május 3-án került aláírásra a SZENT DONÁT KÓRHÁZ és a BÁN ALADÁR ÁLTALÁNOS ISKOLÁÉRT ALAPÍTVÁNY között újonnan létrejövő Támogatási szerződés.

A városban több, mint 13 éve magas színvonalon működő egészségügyi szolgáltató intézmény társadalmi szerepvállalásához, küldetéspolitikájához hozzátartozik, hogy különböző formában támogatást nyújtson segélyszervezeteknek, közintézményeknek, alapítványoknak.

Városunkban elsőként és kizárólagosként a Bán Aladár Általános Iskoláért Alapítványa részesül abban a kiemelt támogatásban, amit a szerződés megkötésekor a felek meghatároztak.

A támogatás kiterjed az egészségmegőrzéssel kapcsolatos prevencióra, a tanulók egészségi állapotának felmérésére, a Szent Donát Kórház iskolai egészségnapokban való részvételére, szűrővizsgálatok megtartására az intézményben nem csupán tanítványaink részére, hanem pedagógusaink és a szülők, hozzátartozók számára is nyitott lesz a lehetőség az iskolai egészségnapokon.

Ezen túlmenően a Szent Donát Kórház vállalja, hogy az iskolai versenyeken, pályázatokon, iskolanapokon eredményesen szereplő tanulóink jutalmazásában, az iskola jótékonysági bálján, gáláján és egyéb nagyszabású rendezvényein szponzori tevékenységet lát el.

A hosszú távú jól működő kapcsolat valamennyiünk számára kiemelt fontosságú. Az eddigi években is több alkalommal látogattak el tanítványaink kis műsorral kedveskedve a Szent Donát Kórház ápoltjaihoz. Ezt a törekvést a jövőben is folytatni kívánjuk.

Bízunk benne, hogy a most létrejött támogatás és együttműködés hosszútávon fenntartja a két intézmény közötti jó kapcsolatot és sikeres együttműködést!

Bán Aladár gála-ajándékozás


A videó lejátszásához kattintson a képre!


Gyors kapcsolat felvétel

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, és 24 órán
belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.






Impresszum

Szent Donát Kórház

8100 Várpalota Honvéd u 2-3

E-mail: info@szentdonatkorhaz.hu


Fekvőbeteg elhelyezés:
Tel: +36 (20) 203-5555

Tel: +36 (30) 203-5555

E-mail:  ugyfelkapcsolat@szentdonatkorhaz.hu


Magánrendelés, járóbeteg szakrendelés:

Tel: +36 (30) 206-5555


Titkárság:

Tel: +36 (88) 472-555 / 244
E-mail: titkarsag@szentdonatkorhaz.hu


Gyorslinkek

Rehabilitáció, ápolás
Emelt szintű ápolás
Demencia, Alzheimer-kór kezelése

Fejlesztő programok

Felfekvések kezelése

Betegfoglalkozások

Új! Intézeti gyógyszeres beállítás


Magánrendelések

Orvosaink

Kapcsolat


   Youtube csatornánk

   Facebook oldalunk

   Google+ oldalunk


Fel