Vendégkönyv archívum 2016

Vendégkönyv archívum 2016

Bejegyzések 2016


Édesapám és a saját nevemben is köszönöm az ápolók, nővérek és orvosok segítő munkáját. Köszönöm, hogy édesanyámat felgyógyították annyira, hogy haza tudjuk vinni, és otthon gondozni tovább.

Köszönettel: fia S. Zoltán és felesége, Marika, és lánya, Mariann
2016. 02 01.

Kedves Nővérek! Kedves Főorvos Asszonyok!

Hálás szívvel köszönöm azt a gondoskodást, ahogy az elmúlt évek alatt édesanyámat ápolták! Óriási segítséget jelentett számomra, hogy a hétköznapokon biztonságban, jó helyen tudhattam Anyukámat. Az osztály valamennyi munkatársának az odaadó, lelkiismeretes munkája elismerést és maximális tiszteletet érdemel.

Még egyszer mindenkinek mindent nagyon köszönök!

Tisztelettel: B. Anikó
2016. 03. 02.

Tisztelt Főorvos Asszony! Kedves Nővérek! Kedves Főnővérek!

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni, hogy az Édesanyámat szakszerű gondossággal ápolták. Jó közérzettel, szeretett emlékekkel viszem őt haza otthonába. Külön köszönet a takarító személyzetnek is áldozatos munkájukért!

Tisztelettel: P. Péterné
2016. március

Kedves Főorvosnő, Főnővér, Nővérkék és Ápolók!

Köszönettel tartozom a szakmailag és emberileg kiemelkedő munkájukért. Édesanyám, Terike a C. épület II. emeletén feküdt. Gondos és figyelmes ápolásban részesült. Külön köszönöm a korrekt tájékoztatást – amiben folyamatosan részesültem – Édesanyám egészségügyi állapotáról. Az Önök odafigyelésének is köszönhetjük, hogy az intézményben békésen elaludt.

Tisztelettel: Kovácsné
2016. 04. 11.

Tisztelt Borostyán Részleg dolgozói!

Nagyon szépen köszönöm keresztanyámra, Cs. Józsefnére való gondos odafigyelésüket. Bármikor érdeklődtem és segítséget kértem, azonnal intézkedtek és segítő szándékkal fordultak felém. Örülök, hogy ilyen jó kezekben tölthette beteg napjait a keresztanyám, és ez számomra nagy megnyugvást jelentett.

Kívánok a továbbiakban munkájukhoz sok sikert, kitartást és egészséget.

Üdvözlettel: Csné V. Lívia
2016. 04. 15.

Kedves Főorvosnő, Nővérek!

Köszönöm a család nevében is Édesanyám ellátását, akivel minden megjártunk már, de csak itt érzi magát jól. Ilyen ápolást csak itt kapott, és így sokkal nyugodtabb mindenki, hogy biztos helyen tudhatjuk.

Köszönettel: Hné
2016. 04. 30.

Kedves kórházi dolgozók!

Ezúton szeretném megköszönni édesanyám, K. Erzsébet szakszerű ápolását. Édesanyám már két éve az otthon lakója, állapota napról napra javul az Önök áldozatkész munkájának köszönhetően. Mindent köszönünk, és nagyon hálásak vagyunk.

2016. 04. 30.

Elküldve: 2016. május 4. 10:47
Címzett: Bekő Gabriella
Tárgy: Köszönet az ápolásért
 
Tisztelt Bekő Gabriella!
 
Szeretném még egyszer megköszönni az Édesapám ápolását. 89 évesen került be az Önök  intézményébe, nehezére esett a mozgás, az otthoni ápolást már nem tudtuk tovább vállalni, megoldani. A Kórház minden dolgozója kedvesen fogadta, kezdettől fogva keresztnevén szólította.
Nekem azonnal lehetőségem volt a Főorvos asszonnyal, és Önnel egyeztetni az állapotát, szokásait.

Gyakran látogattuk, a Húsvéti Ünnepekben minden nap - mindig ápolt volt a külseje, meg volt borotválva, fésülve, a ruházata, az ágynemű tiszta. A szobája szinte szállodai körülményeket biztosított, a gurulós asztalon mellette volt az ásványvíz, tea, hogy mindig elérje. Nem telt el úgy látogatás, hogy nővér be ne nézett volna a szobába, érdeklődött  hogylétéről.

Tudomásom szerint többször volt, hogy az éppen ügyeletes nővér leült mellé, és beszélgettek. Annak ellenére, hogy sajnos már nem tudott kijárni a mosdóba, semmilyen kellemetlen szag nem volt a szobában.

Az ápolónők szükség szerint megetették, az otthonról hozott gyümölcsöt, ételt is megkapta. Mikor állapota engedte, tolókocsiba segítették, és a közös helyiségben étkezett. Úgy gondolom, hogy teljes kényelemben, maximálisan ellátva töltötte ott napjait, és ezt nagyon köszönöm.

Az intézményüket csak ajánlani tudom mindenkinek, aki idős, beteg hozzátartozójának szakszerű,
de egyben lelkiismeretes, gondoskodó ellátást keres.
 
Köszönettel: Bné Cs. I.
Székesfehérvár

Tisztelt kórházi dolgozók, főnővér és főorvosnő!

Nagyon köszön édesapám, P. Gyula nevében az itt kapott ellátást. A kezdetektől fogva ritkán tapasztalt kedvességet tapasztaltunk az itt dolgozó személyzettől, ami ritka ebben a világban. Édesapámhoz való hozzáállásuk minden szinten példa értékű, remélem, akik tapasztalják ezt az ellátást, át fogják érezni ezt a szeretetet.

A személyzet minden tagjának jó egészséget kívánok:

ifjabb P. Gyula
2016. 05. 23.

Tisztelt Borostyán Szárny dolgozói!

Nagyon köszönöm a gondos odafigyelést Édesanyám részére. Eddigi tapasztalataim pozitívak, soha nem tapasztaltam mulasztást. Bármikor, ha segítséget igényeltem, azonnal készségesek voltak. Szeretném, ha ez a pozitív hozzáállás megmaradna, mert nagy segítség a betegek számára.

Köszönettel: Kné
2016. 05. 25.

Tisztelt kórházi dolgozók, főnővér és főorvosnő!

Nagyon szépen köszönöm édesapám (Pozsonyi Gyula) nevében az itt kapott ellátást. A kezdetektől fogva ritkán tapasztalt kedvességet tapasztaltunk az itt dolgozó személyzettől, ami ritka ebben a világban. Édesapámhoz való, hozzá állásuk minden szinten példa értékű.
Remélem, akik tapasztalják ezt az ellátást, át fogják érezni ezt a szeretetet.

A személyzet minden tagjának jó egészséget kívánok:

Pozsonyi Gyula C/1
2016.05.23.


Kedves Doktornő, Nővérkék és Ápolók!

Nagyon szépen köszönjük Édesanyánk nevében ezt a nagyon jó ellátást. Az a család tapasztalata, hogy nagyon jó ellátásban részesül. Számunkra nagyon megnyugtató. Ő is szeret itt lenni, és jól érzi magát. Sok jót mesél mikor jövünk hozzá látogatni. Nagyon köszönjük a gondoskodást.

További kitartást Önöknek. Köszönjük.

Mátyus család C/1
2016.05.03.

Férjem 2016. március 21-én került az osztályra, aki nagyon figyelmes, szakszerű ellátásban részesül. Bármilyen problémával fordulok a gondozó személyzethez, mindig szívesen foglalkoznak a férjemmel (Hulka István). Úgy érzem, jó kezek ápolják, és számomra megnyugtató érzés ez a biztonság és ez a közvetlen légkör. Kívánok jó egészséget az osztály összes orvosának és ápolójának, és a kiszolgáló személyzetnek.

Tisztelettel: Hulka Istvánné
2016..06.13.

Kedves Borostyán szárny Dolgozói!
B/2 Hospice

Köszönetemet, tiszteletemet fejezem ki édesanyám Lazók Józsefné (Marika néni) gondos, szakszerű, empatikus ápolásáért. Tiszta, rendezett környezetben történik minden beteg ápolása. Megnyugtató érzés számomra, hogy jó kezek közt ápolják!

Kívánok a továbbiakban munkájukhoz sok sikert, kitartást, erőt, egészséget!

Tisztelettel: Kecskésné Évi
2016.07.16.

Tisztelt Borostyán Szárny Dolgozói! Hospice

Édesanyánk 2016.07.20-án került az osztályra a veszprémi kórház sebészeti osztályáról.
Nagyon kedvesen fogadott mindenki minket, nagy türelemmel, kedvességgel rendezgették a
szobában a nagyon félős édesanyám. A nyugtató szavak nagyon jól estek!
Az osztály ellátása kifogástalan.
A napi ötszöri étkezés kitűnő, mindig találnak a dolgozók a betegek igényeinek megfelelő ételt. Ez rugalmasságuknak köszönhető, és persze a kórház konyhai dolgozóinak. Nagyon jó, hogy a látogatási idő egész nap folyamatos. A hozzátartozók bármennyi időt tölthetnek szeretteivel.
A Nővéreknek minden elismerésem!
Folyamatosan mennek a betegekhez, mindig van egy-két kedves szavuk. Nagyon türelmesek, kedvesek. Sok ilyen munkaerő kellene az egészségügybe.

Nagyon szépen köszönünk minden kedves és vigasztaló szót.

Köszönettel:
2016.07.25.

Várpalotai Kórház II. Emeleti Osztály Dolgozóinak!

2016. július 22-én pénteken elhunyt rokonom Szabó István az Önök Osztályán betegsége miatt. Ezúton szeretném megköszönni az Önök munkáját, hozzáállását, megértését, áldozatkészséges munkájukat, amit naponta végeznek teljes hivatástudattal, a nap bármelyik percében.
Jártam az Osztályon több alkalommal több héten keresztül, de az a rend, az a tisztaság, türelem mindenek felett a legmagasabb színvonalnak megfelelő.

Kívánok Önöknek kitartást, további munkájukhoz sok sikert és további jó egészséget.

Balatonfüred, 2016. augusztus 2.
Köszönettel:
Szabó Anna

Férjem, Bajcsi Béla 2015. október 20-án került súlyos, életveszélyes állapotban, komplikációs műtét után – egyébként is mozgássérültként Osztályukra. A főorvos asszony odafigyelése, az ápolószemélyzet lelkiismeretes munkájának eredményeként, hazatérhet otthonába. Mindezekért hálás köszönetet mondok, mint a felesége és családja más tagjai, akik állandóan aggódtak érte!
Amit hiányolok, hogy nem rendelkeznek olyan betegek mozgatásához, emelésekor szükséges eszközökkel, amelyek a dolgozók munkáját könnyítenék meg, hiszen a saját egészségüket kockáztatva emelgetik a betegeket.

Még egyszer köszönet mindenkinek, aki hozzájárult férjem javulásához a munkájával, és most
hazatérhet otthonába. C1

Tisztelettel:
Bajcsiné Bors Éva (Székesfehérvár)
2016. 08. 08.

Kedves Főorvosnő!
Kedves Kórházi Dolgozók!

Édesanyám, Dr. Szórád Sándorné Benedek Margit itt töltötte Önöknél élete utolsó másfél hónapját. Odaadó, figyelmes, emberséges, együtt érző gondoskodásban volt része, mely minden egészségügyi intézmény számára példaértékű!!

Mindent köszönök mind Édesapám, mind a családunk többi tagja nevében, egyben további sikeres munkát és jó egészséget kívánok az intézmény valamennyi dolgozójának.

Köszönettel:
Szórád Sándor
Várpalota, 2016. 08.25.

Édesapám 2016. 10.18-án elhunyt a Szent Donát Kórház Belgyógyászat Osztályán. Nagyon figyelmesek voltak vele, mindenben segítettek neki, amiben tudtak. Nagyon szépen köszönöm, hogy édesapámmal ennyire figyelmesek voltak.

Örülök, hogy ilyen jó kezekbe került.

Várpalota, 2016. 10.19.

Tisztelt Főorvos Úr!
Kedves Nővérkék!

Megköszönöm lelkiismeretes munkájukat, türelmüket, a sok biztató szót és kedves mosolyt, ami hozzásegített a felépülésemhez. Mindig szeretettel gondolok az itt töltött közel két évre.

További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok!

Porteleki Irénke néni
Várpalota, 2016. 10. 24.

Hospice

Tisztelt Főorvos Úr!
Kedves Nővérek!

Köszönetünket szeretném kifejezni a család nevében a Májer Gyuri bácsi gondos ápolásáért!!
Tisztában vagyok vele, hogy milyen embert próbáló munkát végeznek. Kívánok további jó munkát és kitartást. Büszkék vagyunk magukra!!

Tisztelettel:
Májer György
2016. 10.30.

Kedves Borostyán Szárny Dolgozói!

Hatalmas köszönetünket, és tiszteletünket fejezzük ki, amiért ilyen odaadóan, kedvesen, figyelmesen ápolják és gondozzák édesapámat, Tóth Istvánt!! Pedig tudjuk, hogy gyakran nagyon nehéz vele! Ő is mindig mondja nekünk, hogy szépen beszélnek vele, és türelmesek! Köszönjük!

További kitartást, türelmet kívánunk, ehhez a nehéz hivatáshoz!

Köszönettel:
Méregné Tóth Zsuzsa
(és mindenki a családból)

Köszönjük szépen a lelkiismeretes, gondos ápolást!
Farkas Péter családja
(Hospice)

Tisztelt Borostyán részleg és Hospice Osztály!

Családom és a magam nevében szeretnék köszönetet mondani az Osztály orvosainak, nővéreinek és az összes dolgozónak azért a lelkiismeretes és szakmai munkájukért, törődésükért, amelyet az Édesanyám Koltics Jánosné felé mutattak.

További munkájukhoz kívánok sok sikert, magánéletükben jó egészséget és hosszú boldog életet.

Várpalota, 2016. 12. 02.

Hálás szívvel és köszönettel:
Papp Józsefné
(az elhunyt lánya és családja)

Tisztelt Hospice Osztály!

Őszinte tisztelettel köszönöm a magam és családom nevében, áldozatos és kitartó munkájukat.

További munkájukra Isten áldását, megtartó szeretetét kívánom és kérem.

Tisztelettel:
Csöndes Család
2016. 12.08

Tisztelt Hospice Osztály!

Nagyon köszönjük a főorvos Úrnak és az ápoló személyzetnek a gondos ápolást, amit 4 hónapon keresztül a Nelli Néni (Szöllősi Ferencné) irányába tapasztaltunk.

Mindenkinek kívánunk nagyon jó egészséget és Békés, Boldog Karácsonyt.

Szöllősi Ferenc és családja
2016.12.20.

Kedves Nővérek, Főorvos Úr!

Óriási megkönnyebbüléssel és boldogan viszem haza a szüleimet az Önök kedves, gondos ápolásának köszönhetően!
A szüleim fiatalon költöztek Várpalotára. Édesanyám 1959-től orvosként dolgozott itt. Előbb a kórházban, majd körzetben és üzem, illetve iskolaorvosként. Általában egyszerre legalább 2 körzetben. Én úgy nőttem fel itt, hogy mindenki ismerte és szerette az édesanyámat. Ez a szeretet élteti és ezért ragaszkodik mai Várpalotához. Amikor idehoztam, kiderült, hogy még ma is szinte mindenki emlékszik rá, vagy hallott róla. Meghatódtam, ahogy fogadták és ápolták őket!
Tudom, hogy nem tesznek különbséget betegek között, de én úgy éreztem, hogy sokat kaptak vissza abból, amit ők adtak ennek a városnak.

Boldog Békés Karácsonyt, és Szerencsés Új Évet kívánok mindenkinek ezen az osztályon!
2016. 12. 22.

Néhány szóval szeretném megköszönni Nektek Anyukám, Edit néni ellátását, látható kényelmét, és élete melletti barátságos, fontos jelenléteteket!

Hope you enjoy this live of work, & All to come.

Minen Jót kívánok!
2016. 12. 23.

Tisztelt Főorvos Asszony, Főnővér, Ápolók!
Kedves Személyzet!

Teljes szívvel köszönöm azt a sok-sok jót, amit Önöktől kaptam. Igazán jól érzem magam, betegségem ellenére, amiről az a véleményem, hogy bár lassan, de napról-napra javulok, aminek az eredményét kimondottan Önöknek köszönhetem.

Jó egészséget kívánok, békét és türelmet, SIKERT!!
Köszönök mindent és szeretettel gondolok minden egyes dolgozóra.

Sok szeretettel:
Sári Gáborné.
2016. 12. 23.

Tisztelt Dolgozók!

Édesanyám nevében is köszönjük az odaadó ápolást, a sok-sok türelmet. Elégedettek vagyunk az ellátással.

További munkájukhoz is kívánunk kitartást, erőt, egészséget.

Köszönet és hála:
V. Család
2016.12.24.


Gyors kapcsolat felvétel

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, és 24 órán
belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Impresszum

Szent Donát Kórház

8100 Várpalota Honvéd u 2-3

E-mail: info@szentdonatkorhaz.hu


Fekvőbeteg elhelyezés:
Tel: +36 (20) 203-5555

Tel: +36 (30) 203-5555

E-mail:  ugyfelkapcsolat@szentdonatkorhaz.hu


Magánrendelés, járóbeteg szakrendelés:

Tel: +36 (30) 206-5555


Titkárság:

Tel: +36 (88) 472-555 / 244
E-mail: titkarsag@szentdonatkorhaz.hu


Gyorslinkek

Rehabilitáció, ápolás
Emelt szintű ápolás
Demencia, Alzheimer-kór kezelése

Fejlesztő programok

Felfekvések kezelése

Betegfoglalkozások

Új! Intézeti gyógyszeres beállítás


Magánrendelések

Orvosaink

Kapcsolat


   Youtube csatornánk

   Facebook oldalunk

   Google+ oldalunk


Fel