Vendégkönyv archívum 2014

Vendégkönyv archívum 2014
Bejegyzések 2014


Négy hónapja vagyok az intézet ápoltja. A környezet megnyugtató, figyelmes, kedves nővérek fogadtak. Az osztály dekorációja aktuális, hangulatos. Tapasztalatom és érzésem napról napra erősödött bennem, hogy barátságos és gondoskodó kezekre bíztam öreg napjaim. A főorvosnő, a szakápoló, és kisegítő nővérek, a fizikai erőnlétet biztosító gyógytornászok, a masszőr, a tisztaságot és higiéniát a kisegítő munkát végzők, a kulturális élettel, a foglalkoztatókkal együtt hivatástudattal, empátiával látják el harmonikusan és szervezetten feladatukat.
Hálás vagyok a gondoskodásért, a megértő, szeretetteljes biztató szavakért, a kedvcsináló szelíd humorért. Ezt a jó légkört, hangulatot – melyet teremtenek, nemcsak én tisztelem, becsülöm és érzékelem, hanem szeretem és látogatóim is.
További munkájukhoz erőt, egészséget kívánok a csapatnak! K.Lné C/I/102
Várpalota, 2014.04.13.

Édesanyám  82 évesen került a C/I. osztályra, miután egy agyérgörcs miatt a bal oldala lebénult és képtelen lett otthon ellátnia magát. Sajnos az állapota nem javult. Sőt a bal keze kifejezetten merevebb, görcsösebb, ha látogatásom során krémmel megpróbálom masszírozni, tornáztatni, akkor ez a merevség kissé oldódik. Tekintettel arra, hogy csak hetente egyszer tudok jönni, úgy veszem észre – az a tapasztalatom – mintha a hét többi napján nem lenne kielégítő az anyám tornáztatása.
Kérem, hogy rendszeresen tornáztassák!
Tudomásul veszem, hogy Anyám állapotában nem várható minőségi javulás, de szeretném, ha az életminősége, komfort érzete, azért elviselhető lenne. Többnyire szombaton kb ½ 12 körül szoktam ide érni, és nagyon ritka volt, hogy Anyám ne lett volna a pisitől átázva. (Hála istennek sokat iszik.)
Amikor szóltam, a nővérek mindig készségesen és azonnal segítségemre voltak és tisztába tették. Többször ránéznek, és kérdéseimre mindig megfelelő felvilágosítást kapok. Úgy érzem, hogy családias légkör uralkodik az osztályon. Figyelnek a betegekre, lesik a kívánságaikat, és ha módjukban áll, akkor teljesítik azt. Édesanyámnak rendszeresen hozok gyümölcsöt, joghurtot, süteményt, amit a hűtőszekrénybe teszek. A nővérek mindig felajánlják Anyunak, hogy mi van a hűtőben, és amit szeretne enni, azzal megkínálják.
A kórterem és az osztály alapvetően tiszta, és nyugalom érződik.
Az ebéd mindig kielégítő mennyiség és Édesanyám szerint finom is.
Egy problémát azonban muszáj jeleznem: Több gyógyászati segédeszközt hoztam be azért, hogy Anyámnak jobb legyen (párnák, felfekvés ellen ülőpárna, gumilepedő stb). Többször szembesültem azzal, hogy valami eltűnik a szobából. Később valahogy előkerülnek. Ez történik a személyes használati tárgyakkal is (szemüvege pld.), a szekrényében idegen ruhák vannak, anyu holmiját a szomszéd szekrényben találom meg. Természetesen, ha szóvá tettem, mindig készségesen segítségemre voltak, de ha nem szólnék, vajon mikor kerülnének elő az elkallódott dolgok? Anyám ágyhoz kötött, egyetlen szórakozása a TV mellett az olvasás. Ha nem találja kézközelben a szemüvegét, akkor nem lát!
Hiányolom annak lehetőségét, hogy az ágyhoz kötött betegek nem tudnak jelezni, ha valamire szükségük lenne, nem tudnak azonnal segítséget kérni.
Egyébként köszönettel tartozom valamennyi nővérkének és ápolónak és a segítő személyzetnek is.
E.Lné nevében lánya
C/I/103
2014.04.13.

C4
Tisztelt Személyzet!
Hálás köszönetem fejezem ki, kedves törődésért, ápolásért. Munkájukhoz kitartó erőt, egészséget kívánok!
Tisztelettel: K.Jné
2014.V.10.-én

2014/2 M.Fné
Tisztelet Egészségügyi Intézet, Tisztelt Főorvos asszony, Főnővér, Nővérek és Ápolók!
Édesanyám, özv. M. Fné 2013 májusában került az Önök gondozásába. Azóta látványos javulás következett be állapotában az Önök áldozatos gondoskodásának köszönhetően.
Megnyugtató számunkra, hogy idős kora ellenére olyan ellátást élvezhet, amely a meglévő gyengeségek és nehézségek ellenére ad neki örömet és nyújt igazi segítséget betegsége jobb elviseléséhez.
Köszönetüket szeretném kifejezni a gondoskodó szeretetért, a lelkiismeretes ápolásért.
Bízunk abban - hogy az Önök szeretetteljes ápolásának köszönhetően – még sokáig örülhetünk Édesanyánk …
Köszönetet mondunk az ápolásért és kívánok Önöknek erőt, egészséget és sok-sok sikert a gyógyítás munkájukban.
Várpalota,2014.02.01.

Édesanyámat közel fél évig ápolták az intézményben és meggyőződésem szerint megmentették az életét. Ma átszállítjuk Székesfehérvárra, a lakóhelyünkre, hogy gyakrabban lehessünk vele.
Minden ápoló, segítő áldozatos munkáját megköszönöm és nagyon hálás vagyok odaadó munkájukért.
2014.11.05.
Köszönettel: M.G.

Köszönet az itt dolgozó személyzetnek, orvosoknak, ápolóknak, akik ápolták édesanyámat.
2014.11.17.
Tisztelettel. B.Gné


Gyors kapcsolat felvétel

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, és 24 órán
belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Impresszum

Szent Donát Kórház

8100 Várpalota Honvéd u 2-3

E-mail: info@szentdonatkorhaz.hu


Fekvőbeteg elhelyezés:
Tel: +36 (20) 203-5555

Tel: +36 (30) 203-5555

E-mail:  ugyfelkapcsolat@szentdonatkorhaz.hu


Magánrendelés, járóbeteg szakrendelés:

Tel: +36 (30) 206-5555


Titkárság:

Tel: +36 (88) 472-555 / 244
E-mail: titkarsag@szentdonatkorhaz.hu


Gyorslinkek

Rehabilitáció, ápolás
Emelt szintű ápolás
Demencia, Alzheimer-kór kezelése

Fejlesztő programok

Felfekvések kezelése

Betegfoglalkozások

Új! Intézeti gyógyszeres beállítás


Magánrendelések

Orvosaink

Kapcsolat


   Youtube csatornánk

   Facebook oldalunk

   Google+ oldalunk


Fel