Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program

Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program


Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) keretében, közel 800 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyert Várpalota Város Önkormányzata.

Az 2012. évi 92/2012. (IV. 27.) Kormányrendeletnek megfelelően a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) lefolytatta Várpalota Város Önkormányzatánál a fekvőbeteg-szakellátó egészségügyi intézmény átadás/átvételi folyamatát, jogutódként minden jogot és kötelezettséget átvett – így a GYEMSZI lett a TIOP-2.1.3-10/1-2010-0001 azonosító számú, „Infrastruktúrafejlesztés a várpalotai kórházban” elnevezésű projekt kedvezményezettje és lebonyolítója az önkormányzat helyett. 

Megtörtént az építési kivitelező közbeszerzése, a budapesti székhelyű Progress-B’90 Zrt. és a GYEMSZI 2013. október 18-án kötött szerződést, ennek alapján a Szent Donát Kórház régi épületének korszerűsítése 2013 novemberében megkezdődött. 


Az újonnan fejújított épületben egy korszerű, központosított járóbeteg szakellátó központ jön létre egész Veszprém megyére kiterjedően. A térség járóbeteg szakellátásában szerepet vállaló két egészségügyi szolgáltató, a Szent Donát Várpalota Kft. és a General Medicina Kft. költözik közös épületbe, kibővített szakmai profillal. A kialakított koncepció a térség lakosságának érdekeit szolgálja, mivel a jövőben az egészségügyi szakellátást egy helyen vehetik majd igénybe.


Az új egészségügyi szolgáltató központnak valamennyi korosztály egészségügyi ellátására fel kell készülnie, s kiemelten kell kezelnie a középkorúak egészségmegőrzését és betegségmegelőzését, hogy tovább javulhasson a születéskor várható élettartam.Az építkezés ideje alatt újabb, szakszerűbb orvostechnológiai műszerek, mobíliák, valamint, informatikai eszközök beszerzésére is sor kerül.


Az egészségfejlesztési és egészségmegőrzési központ helyet ad a népegészségügyi- és az egészséges életmódra nevelő programok megvalósításának, a prevenciónak is.


A project bemutató letöltéséhez kattintson ide: Project.pptx

 
Gyors kapcsolat felvétel

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, és 24 órán
belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Impresszum

Szent Donát Kórház

8100 Várpalota Honvéd u 2-3

E-mail: info@szentdonatkorhaz.hu


Fekvőbeteg elhelyezés:
Tel: +36 (20) 203-5555

Tel: +36 (30) 203-5555

E-mail:  ugyfelkapcsolat@szentdonatkorhaz.hu


Magánrendelés, járóbeteg szakrendelés:

Tel: +36 (30) 206-5555


Titkárság:

Tel: +36 (88) 472-555 / 244
E-mail: titkarsag@szentdonatkorhaz.hu


Gyorslinkek

Rehabilitáció, ápolás
Emelt szintű ápolás
Demencia, Alzheimer-kór kezelése

Fejlesztő programok

Felfekvések kezelése

Betegfoglalkozások

Új! Intézeti gyógyszeres beállítás


Magánrendelések

Orvosaink

Kapcsolat


   Youtube csatornánk

   Facebook oldalunk

   Google+ oldalunk


Fel